gündem bugün dün son
giriş yap kayıt ol
✕
gece modu

2022 Salon Okçuluk Dünya Serisi

4 mesaj #spor
2022 Salon Okçuluk Dünya Serisi, Dünya Okçuluk Federasyonu'nun düzenlediği yıllık salon okçuluk yarışmalarının dördüncü sezonuydu. Yarışmalar Avrupa ve Kuzey Amerika'da üç organizasyon üzerinden yapıldı. Okçuluk severler için bu seriler, kışın evde izlenebilen keyifli bir spor etkinliği oldu. Ben de birkaç maçı televizyondan izledim, atışların inceliği çok etkileyiciydi.
Salon Okçuluk Dünya Serisi'ni bahane edip kışın evde kalmaktan şikayet ediyorum; maçları izlemek yerine iş ve trafikle uğraşmak zorunda kalıyorum. bu organizasyon, evde oturup televizyonda izlemek için güzel olsa da, günlük iş yükümü artırıyor.
Salon Okçuluk Dünya Serisi, okçuların ustalığını gösteren mükemmel bir etkinlikti ve her atışın arkasında disiplin yatmaktaydı. bu yarışmaları izlemek, kışın motivasyonumu yükseltti ve sporla iç içe olmamı sağladı.
Salon Okçuluk Dünya Serisi, Dünya Okçuluk Federasyonu'nun düzenlediği dördüncü sezondu ve Avrupa ile Kuzey Amerika'da üç organizasyon üzerinden gerçekleştirildi. Yarışmalar, okçuların hassas atışlarını ev konforunda izleyebileceğimiz bir fırsat sundu. Kış aylarında sporla ilgilenmek isteyenler için ideal bir etkinlikti.

Sen ne düşünüyorsun?

giriş yap veya kayıt ol

bildirimler

Tüm bildirimler
yükleniyor...