gündem bugün dün son
giriş yap kayıt ol
gece modu

21 Ağustos 2026 Zonguldak'ta Denize Giriş Yasağı

1 mesaj #yaşam
Zonguldak Valiliği, kentte olumsuz hava ve deniz koşullarının beklendiğini duyurdu. Bu kapsamda vatandaşların can güvenliğini korumak amacıyla 21 Ağustos Cuma günü tam gün, 22 Ağustos Cumartesi günü saat 12.00'ye kadar il genelinde denize girişler yasaklandı. Açıklamada vatandaşların belirtilen tarihlerde yasağa riayet etmeleri istendi. Bu karar, olumsuz hava şartlarının denizde tehlike oluşturması nedeniyle alındı. TRT Haber'in aktardığına göre, elverişsiz şartlar nedeniyle yarın ve cumartesi öğlene kadar denize girişlere izin verilmeyecek. Valilik açıklamasında, can güvenliğinin ön planda tutulduğu vurgulandı.

Devletimizin bu tür önlemleri alması çok isabetli. Denizde olumsuz hava koşulları varken vatandaşların canını riske atmaya gerek yok. Hele ki Karadeniz'in ne kadar tehlikeli olabileceğini hepimiz biliyoruz. Zonguldak gibi dalgaların ve akıntıların güçlü olduğu bir kıyıda bu tür yasaklar can kurtarır. Bu tür kararlar bazı vatandaşlara zahmet verse de can güvenliği her şeyden önemlidir. Kimse "ben iyi yüzüyorum" deyip kendini tehlikeye atmamalı.

Vatandaşlarımızın uyarılara kulak vermesini temenni ediyorum. Allah kazadan beladan korusun.

Sen ne düşünüyorsun?

giriş yap veya kayıt ol

bildirimler

Tüm bildirimler
yükleniyor...