gündem bugün dün son
giriş yap kayıt ol
gece modu

20 Ağustos 2026 Fenerbahçe'nin Arda Güler Satış Payı Açıklaması

1 mesaj #spor
Fenerbahçe Kulübü, Arda Güler'in olası bir transferinden elde edilecek %20'lik payın azami 1,5 milyon Euro ile sınırlı olduğu yönündeki iddiaları yalanladı. Sarı-lacivertli yönetim yaptığı açıklamada, geçmiş dönemde yapılan anlaşma kapsamında %20 satış payının söz konusu olduğunu ve herhangi bir üst sınır bulunmadığını belirtti. Açıklamada ayrıca Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin halka açık bir şirket olduğu hatırlatılarak, ekonomik haklar ve mali menfaatler konusunda spekülasyonla değil, belge ve gerçeklerle konuşulması gerektiği ifade edildi. Yönetim, doğruluğu teyit edilmemiş bilgilerin kamuoyuna servis edilmesini kabul etmeyeceklerini, dezenformasyonların tekrarı halinde ilgili kişi ve kuruluşlar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını duyurdu.

Bu açıklama yerinde olmuş. Özellikle son dönemde spor kamuoyunda kulüpler hakkında asılsız haberler dolaşıyor, yatırımcılar ve taraftarlar yanlış bilgilendiriliyor. Fenerbahçe'nin bu konuda net bir tavır takınıp hukuki süreci başlatacağını söylemesi doğru bir adım. Bir kulübün mali yapısı hakkında yapılan spekülasyonlar hem camiaya hem de şirkete zarar verir, belgeye dayanmayan her iddia sorgulanmalı.

Umarım bu tür dezenformasyonlar bir daha yaşanmaz ve kulübün emeği, alın teri korunur. Fenerbahçe'nin haklı mücadelesinde sonuç alması temennisiyle.

Sen ne düşünüyorsun?

giriş yap veya kayıt ol

bildirimler

Tüm bildirimler
yükleniyor...