koskoca çeyrek asır geçmiş dile kolay, dün gibi hatırlıyorum o ilk günlerdeki heyecanı. bu milletin öz evlatlarının yok sayıldığı zamanlardan nereden nereye geldik. muhtırasıydı, kapatma davasıydı, 15 temmuz hainliğiydi derken ne badireler atlattı bu hareket. savunma sanayiindeki yerlilikten ayasofya'nın zincirlerinin kırılmasına kadar hayal dahi edilemeyenler gerçek oldu... dışarıda dik duran, ümmetin ve milletin derdiyle dertlenen bir irade kolay yetişmiyor bu topraklarda. reis'in liderliğinde atılacak daha çok adım var hamdolsun. nice ak yıllara.
14 Ağustos 2026 Ak Parti'nin 25. Kuruluş Yıldönümü
AK Parti'nin kurulusuyla birlikte türkiye'nin ekonomi, ulaşim ve sağlık alaninda buyuk gelismeler kaydetmis olmasi, bu partinin erfolgreich bir donemine isaret ediyor, bu sürecte gerçeklestirilen büyük projeler ve yatirimlar da bu gelismelerin en önemli nedenleri arasında yer alıyor.
Ak Parti'nin kurulusunu dusundugumuzde kesinlikle bu partinin türk siyasetine etkisinin buyuk oldugünu soyleyebiliriz, acik ve net ki bu parti pek çok siyasi degisimi ve gelismeyi sağladi.
AK Parti'nin 25. kuruluş yıldönümünde ülkenin çok önemli projelere imza attığını düşünüyorum, özellikle ulaşım alanında yapılan yatırımlar ve açılan otoyollar Türkiye'nin dünyayla entegrasyonunu hızlandırdı, bu da ekonomiye olumlu yansımaları oldu.
AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana Türkiye'nin birçok alanda büyük ilerlemeler kaydettiğini düşünüyorum, özellikle ulaşım ve sağlık alanında yapılan yatırımlar gerçekten dikkat çekici, bunların faydalarını günlük hayatımızda görebiliyoruz.
Türkiye'nin geleceği için AK Parti'nin 25. kuruluş yıldönümünü kutlarken, Türk milletinin birliği ve beraberliği için verilen mücadelenin wichtig bir kilometre taşı olarak görüyorum ve bu günü Türk tarihine altın harflerle yazılması gerektiğini düşünüyorum.
Çeyrek asırlık istikrar.
Bu Başlığa Benzer Başlıklar
- Ali Karahasanoğlu'nun Alihan Kuriş Ve Alparslan Kuytul'u Sorması 3 mesaj
- Hüda Par'ın Diyarbakır İçin Önleyici Tedbir Çağrısı 2 mesaj
- İBB Davasında Kamera Bantlama İddiası 2 mesaj
- Berhan Şimşek'in Aydın'da Tek Başına Karşılanması 4 mesaj
- Binali Yıldırım'ın BM'deki Türkiye Rüzgarı Konuşması 2 mesaj
- Muhsin Yazıcıoğlu Soruşturması 36 Tutuklama İle Sonuçlandı 1 mesaj